Състезателят на UFC в средна категория Алекс Перейра, потомък на коренното

...
Състезателят на UFC в средна категория Алекс Перейра, потомък на коренното
Коментари Харесай

Алекс Перейра показа впечатляващи умения в стрелбата с лък

Състезателят на UFC в междинна категория Алекс Перейра, потомък на коренното население в Бразилия, сподели някои впечатляващи умения в стрелбата с лък в обществените мрежи. " PoAtan "  използва футболна топка като цел за своето упражнение с лък и стрела, като уцели задачата, откакто първо рита топката. 

Перейра се готви за борба с Израел Адесаня за купата в междинна категория. Двамата ще се бият на UFC 281, което ще се организира на 12 ноември в Ню Йорк, САЩ. Прякорът на Перейра „ PoAtan “ значи „ каменни ръце “ на локалния език тупи-гуарани и е обвързван с нокаутиращата му мощ в бойните спортове. 

Бившият първенец в две дивизии на GLORY завоюва 3 следващи победи в UFC, откогато се отдръпна от кикбокса. Той победи Андреас Михайлидис, Бруно Силва и Шон Стрикланд, с цел да си заслужи късмет за златото.

Перейра също по този начин има две победи над Адесаня в кикбокса, като нокаутира бъдещата суперзвезда на UFC през 2017 година, откакто завоюва със съдийско решение в първия им мач година по-рано. 

View this post on Instagram
A post shared by Alex " Poatan " Pereira (@alexpoatanpereira)

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР